Inscriere
Va puteti inscrie la acest curs si in persoana, prezentandu-va la sediul nostru SC "GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER" SRL Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu, nr. 246, bloc central, Etaj 2, camera 210, sectorul 6. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.
tel: 0314 379 719
mobil: 0725 683 220
email: gfp.master@radacini.ro
Acte necesare:
- Carte Identitate (copie). La momentul inscrierii este suficient sa prezentati doar Cartea de Identitate, restul documentelor putand fi aduse ulterior.
- Copie dupa ultimul act de studii (diploma de studii medii sau studii superioare)
- Copie dupa certificatul de nastere
- Document care sa ateste achitarea taxei de participare
Modalitati de plata:
Sunt doua moduri de plata disponibile:
Achitare in numerar la sediul nostru ( total sau in 4 rate cu un avans de 25%)
sau
Prin transfer bancar:
GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER SRL. RO 25094760; J40/1781/10.02.2009 Cont:
RO44 UGBI 0000 6520 0878 7RON la Garanti Bank SA
* la achitarea cursului prin transfer bancar trebuie sa ne prezentati prin email, sau la sediul nostru ordinul de plata semnat si stampilat de banca.
Descrierea ocupatiei de Mecanic Vulcanizator
Ocupaţia Mecanic vulcanizator presupune efectuarea unor activităţi specifice de remediere a defectelor anvelopelor diferitelor tipuri de vehicule rutiere: autoturisme, biciclete, motociclete, ciclomotoare, autovehicule tractoare, remorci, semiremorci, remorci uşoare etc.
Activităţile principale desfăşurate de mecanicul vulcanizator se referă la diagnosticarea defectelor anvelopelor, vulcanizarea anvelopelor/camerelor de aer, demontarea/asamblarea roţilor şi montarea roţii pe autovehicul, înlocuirea anvelopelor uzate sau în vederea adecvării la sezon, echilibrarea roţilor. Toate activităţile se realizează cu respectarea normelor specifice de sănătate şi securitate în muncă şi de PSI.
Pentru desfăşurarea activităţilor curente, mecanicul vulcanizator întreţine permanent SDV-urile şi echipamentele pe care le utilizează şi îşi asigură locul de muncă cu toate materialele necesare şi îşi planifică activităţile în mod adecvat pentru realizarea obiectivelor zilnice.
Asigurarea performanţei activităţilor mecanicului vulcanizator este realizată prin menţinerea unor relaţii de colaborare cu membrii echipei, respectul faţă de clienţi şi comunicarea eficientă cu echipa şi clientii
Competente dobandite la cursul de Mecanic vulcanizator
- Comunicare interactiva
- Lucrul in echipa
- Planificarea activitatii zilnice
- Aplicarea normelor de sănătate şi securitatea muncii NSSM şi normele de prevenire şi stingere a incendiilor NPSI
- Diagnosticarea defectelor
- Demontarea roţilor
- Vulcanizarea anvelopelor / camerelor de aer
- Asigurarea necesarului de materiale
- Întreţinerea SDV-urilor şi echipamentele specifice
- Înlocuirea anvelopelor
- Asamblarea roţilor
- Echilibrarea roţilor
- Montarea rotii pe autovehicul