Curs Diagnoza Auto


  • Data de Inceput: 15 Aprilie
  • Durata: 2 saptamani
  • Tarif: 500 lei
  • Conditii: Absolventi de invatamant minim obligatoriu

Inscriere

Va puteti inscrie la acest curs si in persoana, prezentandu-va la sediul nostru SC "GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER" SRL Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu, nr. 246, bloc central, Etaj 2, camera 210, sectorul 6. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

tel: 0314 379 719

mobil: 0725 683 220

email: gfp.master@radacini.ro

Acte necesare:

  • Carte Identitate (copie). La momentul inscrierii este suficient sa prezentati doar Cartea de Identitate, restul documentelor putand fi aduse ulterior.
  • Copie dupa ultimul act de studii (diploma de studii medii sau studii superioare)
  • Copie dupa certificatul de nastere
  • Document care sa ateste achitarea taxei de participare


Modalitati de plata:

Sunt doua moduri de plata disponibile:

Achitare in numerar la sediul nostru ( total sau in 4 rate cu un avans de 25%)

sau

Prin transfer bancar:

GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER SRL. RO 25094760; J40/1781/10.02.2009 Cont:

RO44 UGBI 0000 6520 0878 7RON la Garanti Bank SA

* la achitarea cursului prin transfer bancar trebuie sa ne prezentati prin email, sau la sediul nostru ordinul de plata semnat si stampilat de banca.

Descrierea ocupatiei de Diagnoza Auto

Programul de specializare "Diagnoza auto" permite cursantilor sa dobandeasca cunostinte specifice in domeniul mecanicii auto .

Sistemele electronice se pot interoga, scana, sau măsura, dar răspunsul nu poate fi interpretat de către oricine.

Proiectanţii echipamentelor de diagnoză sunt inovativi, însă de multe ori şi erorile pot fi dibace.

E nevoie, deci, de documentaţie generală de încredere şi de cunoaşterea exactă a sistemelor, a modului de funcţionare a acestora, si a tehnicilor de diagnosticare utlizabile.

Cursul se desfasoara avand la baza o programa elaborata pornind de la Standardul de Pregatire Profesionala pentru meseria de Mecanic auto, Cod N.C.: 7231.2.2

Competente dobandite la cursul de Diagnoza Auto

  1. Diagnosticarea si repararea motoarelor cu ardere interna
  2. Diagnosticarea si repararea componentelor automobilului

In urma promovarii examenului final, veti putea intra in posesia certificatului de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educaţiei Nationale, prin ANC-Agentia Nationala pentru Calificari (fost CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de absolvire de acest tip este singurul certificat recunoscut, in conformitate cu legislatia in vigoare! (click pe poza)