Curs Mecanic Auto

  • Data de Inceput: 29 Ianuarie
  • Cod N.C.: 7231.2.2
  • Durata: 4.5 luni
  • Tarif: 1 250 lei (posibil plata in rate)
  • Conditii: Absolventi de invatamant minim obligatoriu

Inscriere

Va puteti inscrie la acest curs si in persoana, prezentandu-va la sediul nostru SC "GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER" SRL Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu, nr. 246, bloc central, Etaj 2, camera 210, sectorul 6. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

tel: 0314 379 719

mobil: 0725 683 220

email: gfp.master@radacini.ro

Acte necesare:

  • Carte Identitate (copie). La momentul inscrierii este suficient sa prezentati doar Cartea de Identitate, restul documentelor putand fi aduse ulterior.
  • Copie dupa ultimul act de studii (diploma de studii medii sau studii superioare)
  • Copie dupa certificatul de nastere
  • Document care sa ateste achitarea taxei de participare

Modalitati de plata:

Sunt doua moduri de plata disponibile:

Achitare in numerar la sediul nostru ( total sau in 4 rate cu un avans de 25%)

sau

Prin transfer bancar:
GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER SRL. RO 25094760; J40/1781/10.02.2009 Cont: RO44 UGBI 0000 6520 0878 7RON la Garanti Bank SA

* la achitarea cursului prin transfer bancar trebuie sa ne prezentati prin email, sau la sediul nostru ordinul de plata semnat si stampilat de banca.

Descrierea ocupatiei de Mecanic Auto

Se aplicã lucrãtorilor ce executã operatii de întretinere si reparatie la autovehicule rutiere. În acest domeniu aria de competente trebuie sã fie vastã, pe lângã operatiile efective de reparatie si întretinere auto, lucrãtorii trebuind sã ofere o solutie optimã din punct de vedere tehnic, calitativ si economic. De asemenea, trebuie sã dea dovadã de operativitate, sã aibã o bunã colaborare cu clientii si sã ofere sfaturi competente în domeniul mentenantei autovehiculului.

Calificarea Mecanic auto asigură absolvenţilor capacitatea de:

- evaluare funcţională, calitativă şi cantitativă, starea părţilor mecanice ale automobilelor

- executare a operaţiilor de reglare, ajustare, instalare, întreţinere şi reparare la sistemele, mecanismele şi instalaţiile automobilelor. Calificarea Mecanic auto asigură absolvenţilor capacitatea de: - evaluare funcţională, calitativă şi cantitativă, starea părţilor mecanice ale automobilelor

- executare a operaţiilor de reglare, ajustare, instalare, întreţinere şi reparare la sistemele, mecanismele şi instalaţiile automobilelor


In urma promovarii examenului final, veti putea intra in posesia certificatului de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale Și Persoanelor Vârstnice, prin ANC-Agentia Nationala pentru Calificari (fost CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de absolvire de acest tip este singurul certificat recunoscut, in conformitate cu legislatia in vigoare! In plus este un certificat de absolvire recunoscut in Uniunea Europeana.