Curs Stivuitorist


 • Data de Inceput: 25 Iunie
 • Cod N.C.: 833403
 • Durata: 3 saptamani
 • Tarif: 990 lei (posibil plata in rate)
 • Conditii: Absolventi de invatamant minim obligatoriu


Inscriere

Va puteti inscrie la acest curs si in persoana, prezentandu-va la sediul nostru SC "GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER" SRL Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu, nr. 246, bloc central, Etaj 2, camera 210, sectorul 6. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa va prezentati in cel mult 3 zile lucratoare la sediul nostru cu actele de identitate in original, si cu avansul.

tel: 0314 379 719

mobil: 0725 683 220

email: gfp.master@radacini.ro

Acte necesare:

 • Carte Identitate (copie). La momentul inscrierii este suficient sa prezentati doar Cartea de Identitate, restul documentelor putand fi aduse ulterior.
 • Copie dupa ultimul act de studii
 • Copie dupa certificatul de nastere
 • Document care sa ateste achitarea taxei de participare


Modalitati de plata:

Sunt doua moduri de plata disponibile:

Achitare in numerar la sediul nostru ( total sau in 4 rate cu un avans de 25%)

sau

Prin transfer bancar:

GRUPUL DE FORMARE PROFESIONALA MASTER SRL. RO 25094760; J40/1781/10.02.2009 Cont:

RO44 UGBI 0000 6520 0878 7RON la Garanti Bank SA

* la achitarea cursului prin transfer bancar trebuie sa ne prezentati prin email, sau la sediul nostru ordinul de plata semnat si stampilat de banca.

Descrierea ocupatiei de Stivuitorist

 • Ocupatia de stivuitorist desemneaza operatorul care se ocupa de exploatarea în condiţii de securitate a vehiculelor pentru transportul mărfurilor paletizate.
 • Operatorii masinilor mobile pentru transporturi interioare precum si ai altor maşini de transport pe orizontală şi verticală sunt persoane instruite să manevreze electrocare, stivuitoare, translatoare stivuitoare, elevatoare, motocare, indiferent de tipul şi destinaţia acestora
 • Calificarea presupune o activitate complexă, care depinde de foarte mulţi factori cum sunt: tipul vehiculului, tipul şi categoria mărfurilor transportate, calitatea şi eficienţa transportului, gradul de securitate realizat pentru vehicul şi marfa transportată, gradul de optimizare a transportului, profesionalismul în activitate, aplicarea normelor de protecţia muncii , normelor PSI şi a celor privind protecţia mediului înconjurător. Numai pentru operatorul care manevrează stivuitoare sau translatoare stivuitoare este necesară cunoaşterea şi aplicarea prevederilor prescripţiilor tehnice ISCIR, în vederea autorizării lui, conform prevederilor standardului ocupational aferent.

Competente dobandite la cursul de Stivuitorist

Competente fundamentale:

Perfectionarea pregatirii profesionale

Competente generale pe domeniul de activitate

Respectarea normelor de PM, PSI si a Prescriptiilor tehnice ISCIR

Completarea documentelor

Competente specifice

Pregatirea si verificarea vehiculului pentru lucru

Efectuarea transporturilor si manipularii marfurilor

Identificarea defectelor aparute

Predarea utilajului si documentelor

Tipul certificatului eliberat

Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor). Prezentul certificat este insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului. (click pe poza)